Home » Новини » Tesla ревизира финансовия план за купувачите на Model S

Tesla ревизира финансовия план за купувачите на Model S

 

Миналия месец Elon Musk, изпълнителен директор на Tesla, съобщи за своето сътрудничество с две големи банки, които могат да помогнат потенциалните клиенти да осигурят покупката си на Model S, електрическата кола на Tesla. Изпълнителният директор е използвал някои креативни счетоводни принципи, за да стигне до извода, че покупката струва по-малко от 500 долара на месец.

Musk е ревизирал финансовия план след последвалата критика отправена от журналистите. С новия план се доказва, че бъдещите собственици на автомобила могат да очакват цената да е малко по-висока и по-разумна със своите 580 долара на месец като се взема под внимание и очакваните спестявания от използването на електричество спрямо газ. Цената за бизнес потребители може да е около 315 долара.

Tesla has also extended the length of time an individual can finance a Model S from 63 months to 72 months through Чрез Wells Fargo и US Bank Tesla са увеличили продължителността на времето, което е нужно, за да може човек да финансира покупката на Model S (от 63 до 72 месеца). Новата опция за финансиране е в покрепа на потенциалните купувачи, които желаят месечните вноски да станат по-поносими.