Home » Новини » Nissan 370Z NISMO RC за фенове на спортни автомобили

Nissan 370Z NISMO RC за фенове на спортни автомобили

 

От Nissan представят един наистина добър спортен автомобил, който със сигурност ще грабне почитателите на високите скорости и състезанията. Nissan 370Z NISMO RC е различен от серийния модел не само със своят спортен дизайн включващ обновен вид на седалките, волана, специалните шестточкови колани и противопожарната система.

От Nissan Motorsport са си направили труда да изчистят всичко ненужно така, че този спортен автомобил да бъде възможно най-олекотен. В Nissan 370Z NISMO RC вие няма да видите дори и климатична инсталация, което е интересен факт, относно вложеното старание за ограничаване на общото тегло на автомобила.

Спортният Нисан работи с вече добре познатият 3,7 л. V6 VQ37VHR двигател генериращ 375 конски сили и чудесна производителност. Основните промени от серийната версия са много малки и за тях можете да получите повече информация от официалните представители на Nissan както и специализираните издания. Цената на новата спортна версия все още се пази в тайна но това не пречи на твърденията, че колата ще е стартира участие в World Challenge GTS и International FIA като притежава необходимият сертификат за въпросните състезания.

Можем да бъдем сигурни, че от Nissan Motorsport са предложили един истински атрактивен автомобил, който ще радва привърженците на известните надпревари. Разбирасе ще изчакаме за още по детайлна информация като снимки и видео на версията както разбирасе и цената, с която ще бъде представена тя. Важното за нас, е че Nissan 370Z NISMO RC е вече факт и ще можем да го видим в действие. Какво по-хубаво от това да се радваш на поредната спортна фурия на пътя.