Home » Новини » Новата Mazda6 през нашият поглед

Новата Mazda6 през нашият поглед

 

Очакваме премиерата на новата Mazda6 а до нейният старт има много много време. По наши сведения автомобила ще бъде официално представен през септември догодина на Парижкото изложение. За дизайна на Mazda6 експертите споделят своите революционни очаквания като голяма част от тях ще могат да задоволят любопитството си при представянето на прототипа Takeri в Токио тази седмица.

От Mazda съобщават, че целят привличане на клиенти не само за седана на така очакваната шестица а и за комби версията. При Mazda6 се залага на дизайн, практичност и икономичност като тези три фактора са водещи за японската компания. Всички ние трепетно очакваме да видим това творение като за сега се задоволяваме единствено със снимки (триизмерни модели) на автомобила, които можем да свалим от световната мрежа.

Знаем със сигурност, че в Mazda6 ще бъдат активирани всички елементи на системата SkyActiv с всички иновативни технологии, двигатели, скоростна кутия, модерни решения за съвременно окачване и прочие. По този начин японците напомнят за себе си и ни карат да имаме пълното доверие в успеха на новият си автомобил.

Така очакваната шестица ще предложи икономичност с нейният дизелов двигател, като разхода за който се говори е 4-три литра на 100 км. Положен е труд относно екоизискванията и всичко, което съпътства опазването на природната среда. Автомобилът ще покрива еконормата Евро 6, която очакваме да бъде въведена до до две три години.

Както и при останалите модели на Mazda и тук ще видим желанието за прибавяне на допълнителни екстри, за които обаче е твърде рано да пишем. Изненади няма да липсват и това е напълно сигурно когато говорим за небезивестният автомобилен гигант.

Всички очакваме повече информация относно Mazda6 и си пожелаваме да видим поредният хитов автмобил.