Home » Новини » Какво ще кажете за Defender DC 100 Sport

Какво ще кажете за Defender DC 100 Sport

 

Когато говорим за Land Rover не може да пропуснем модела Defender DC 100 Sport чийто дебют бе тази година на автомбилното изложение във Франкфурт. Ако сте маниаци на тема автомобили то едва ли сте пропуснали да се запознаете с новият DC 100 Sport тъй като той предлага атрактивен дизайн и е под наблюдение от огромна маса хора в целият свят. Може би голяма част от феновете на Land Rover познават дизайнера Джери МакГовърн въвел доста иновативни подходи в спортната версия обект на нашата статия.

Разликите между DC 100 и DC 100 Sport могат да се усетят по дизайна като спортната версия лежи на платоформата носена от титуляра. Може би това, което обединява спортната версия с основната такава е, че и двете са пригодени за offroad. Имахме възможноста да направим сравнения и тестове и се оказва, че DC 100 Sport е роден победител.

Макар и с някои заоблени елементи спортният Defender напомня за първообраза си с лесно забележимите квадратни форми. Мекият покрив напомня за военните Land Rover-и а като излъчване можем да кажем, че DC 100 Sport предлага стил и разнообразен поглед от към дизайнерска гледна точка. Няма как да не забелите коженият салон, екстрите прибавени във вътрешната част на спортната версия, като електронен навигатор, средства за комуникация и други.

Много неща са пипнати и по ходовата част така, че Defender DC 100 Sport е готов да бъде използван при всякакви атмосферни условия без никакви проблеми тъй като Land Rover са изпипали всички детайли по сигурността. Вие преценета дали спортният Defender ще има успехи когато тръгне серийното производство, ние смятаме, че те ще дойдат на всяка цена.